Mutu isi poate realiza visul. Si anume acela de a castiga Cupa UEFA. Echipa lui, ACF Fiorentina s-a calificat in primavara europeana a acestei competitii, dupa partida castigata in fata Stelei, o formatie care i-a dezamagit inca o data pe suporterii sai.

Cea mai mare dezamagire a lor nu a fost rezultatul de pe tabela, ci faptul ca echipa lor de suflet nu s-a daruit asa cum trebuie. Asa cum o faceau pe vremuri fotbalisti precum Lacatus, Militaru, Prodan sau Galca.

Strainii veniti la echipa din Bulevardul Ghencea au demonstrat si in aceasta seara ca nu vor ajunge, nici macar la degetul mic al legendelor amintite mai sus.

Dorinel Munteanu la finalul jocului:

"Ma doare aceasta infrangere, dar asta este. Am avut si probleme de efectiv. Suporterii ar trebui sa ne sustina nu sa arunce petarde in teren. Arthuro este un capitol incheiat pentru mine. Steaua n-a iesit cum trebuie din aceasta competitie. Nu se stie daca Radoi sau Goian vor pleca. Ei se gandesc acum doar la vacanta".

min 91: Mutu faulteaza in atac. Se termina 0-1 pentru italieni

min 90 Montololivo ii lasa locul tanarului Masi

Spectatorii incep sa paraseasca stadionul. Cea mai mare dezamagire a lor a fost faptul ca echipa de suflet nu s-a daruit asa cum trebuie. Asa cum o faceau pe vremuri fotbalisti precum Lacatus, Militaru, Prodan sau Galca. Strainii veniti la echipa din Bulevardul Ghencea nu le ajung nici macar la degetul mic.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.