Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, dupa ce echipa sa s-a impus in fata Stelei, scor 1-0, ca dedica acest succes atat fanilor echipei italiene, cat si celor dinamovisti, rivala de moarte a echipei patronate de Gigi Becali.
"Sunt bucuros ca ne-am calificat. Ma asteptam la o atmosfera mult mai ostila impotriva mea. Am auzit mai mult injuraturi la adresa lui Gigi Becali, decat la adresa mea.

Asta este mentalitatea suporterului stelist. Indiferent ca joc cu nationala sau Fiorentina, in Ghencea am fost fluierat. Eu zic ca m-am comportat destul de bine in fata publicului si a jucatorilor stelisti. Dedic aceasta calificare fanilor Fiorentinei si celor dinamovisti. Eu nu am nimic cu cei de la Steaua, nu ma interesa sa inscriu eu, important este ca ne-am calificat", a spus Mutu la ProTV.

Internationalul roman sustine ca echipa sa a meritat pe deplin sa se impuna in Ghencea: "Steaua a jucat mult mai bine la Florenta. Azi (n.r. miercuri), Steaua nu a avut decat o singura ocazie. Am dominat clar jocul si am meritat victoria. Daca a ajuns in grupele Ligii Campionilor, inseamna ca Steaua are fata de aceasta competitie".

Atacantul roman al Fiorentinei, Adrian Mutu, a fost fluierat de fanii ros-albastri pe intreaga durata a partidei pe care formatia sa a disputat-o cu Steaua in Ghencea, in ultimul meci din Grupa F a Ligii Campionilor.

Suporterii Stelei nu au uitat trecutul dinamovist al lui Adrian Mutu si l-au injurat la fiecare atingere de balon. Mai mult, fanii din Ghencea i-au dedicat mai multe bannere ironice: "Mutu esti o mizerie", "Mutu = dealer la nationala", "Who's livin la vida loca", "Ajunge seara acasa si o arde pe coca", "Un taran afemeiat, betiv si drogat, voi ii spuneti briliant", "Mutu, iti sangereaza narile".

Atacantul roman nu a parut afectat de primirea ostila din Ghencea si a fost atent doar la evolutia din teren si nu a ripostat in niciun fel la jignirile fanilor ros-albastri, iar la finalul jocului s-a imbratisat cu Mihaita Plesan si a salutat de la distanta galeria viola.

Steaua a fost eliminata din editia 2008/2009 a cupelor europene dupa ce a pierdut, miercuri, pe teren propriu, scor 0-1, cu Fiorentina, si a incheiat Grupa F a Ligii Campionilor pe ultimul loc.

In celalalt joc din Grupa F, Bayern Munchen a castigat in deplasare, scor 3-2, cu Lyon. In urma disputarii ultimei etape, clasamentul grupei arata astfel: 1. Bayern Munchen 14p 2. Lyon 11p 3. Fiorentina 6p 4. Steaua 1p. Bazern si Lyon s-au calificat in optimile Ligii Campionilor, in timp ce Fiorentina continua in Europa fiind calificata in 16-imile Cupei UEFA.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.