Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, miercuri, dupa infrangerea cu Fiorentina, scor 0-1, si eliminarea din cupele europene, ca este profund dezamagit de rezultatul inregistrat pe tabela, pe care il considera nemeritat, si sustine ca toscanii au stiu sa joace la rezultat.
"Nu am realizat ceea ce ne-am propus si sunt dezamagit. Am incheiat sezonul cu o infrangere nemeritata fiindca in prima repriza am avut posibilitatea sa marcam. Am avut si o posesie mai buna si nu am dat posibilitatea adversarului sa isi faca jocul. Fiorentina a stiut sa joace la rezultat si a obtinut ce si-a dorit. In repriza a doua ne-a costat o greseala de marcaj la o faza fixa. Am avut o sansa, am fost in carti pentru calificare, imi pare rau ca nu am invins", a spus Munteanu.

Tehnicianul s-a plans si de faptul ca a avut foarte indisponibili pentru acest joc. "Cu ce sa risc pentru a castiga? Sa joc cu 7 mijlocasi in atac? Nu aveam la dipozitie jucatori de atac. In repriza a doua am cedat terenul. Am avut ghinion de cand am venit la Steaua, numai accidentari si alte probleme. Nu pot fi multumit de bilantul meu in Liga Campionilor, am pierdut trei meciuri din trei, dar mergem inainte", a incercat acesta sa scuze infrangerea cu Fiorentina.

In momentul in care a fost intrebat daca brazilianul Arthuro ar fi fost o solutie pentru atacul Stelei, Dorinel Munteanu a spus: "Nu vreau sa mai vorbesc despre asta. Arthuro este un capitol incheiat pentru mine de vreo trei saptamani".

Reactia acestuia vine la numai cateva zile dupa ce afirma ca brazilianul este accidentat si nu il poate folosi, desi fotbalistul declara contrariul. Presedintele Valeriu Argaseala a confirmat la randul sau ca acesta nu a fost accidentat in ultimul timp.

Fostul international roman s-a declarat dezamagit si de atitudinea publicului, care a preferat sa ii injure pe Adrian Mutu si Gigi Becali. "Ma asteptam sa sustina echipa si sa isi doreasca sa castigam.

Sunt dezamagit de atitudinea publicului. Poate au si ei motivele lor dupa cele intamplate, dar nu stiu ce sa mai spun, chiar ma asteptam sa fie alaturi de noi. Sunt total dezamagit", a mai afirmat Munteanu.
Steaua a fost eliminata din editia 2008/2009 a cupelor europene dupa ce a pierdut, miercuri, pe teren propriu, scor 0-1, cu Fiorentina, si a incheiat Grupa F a Ligii Campionilor pe ultimul loc.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.