Imediat dupa inceputul partidei, suporterii au scandat trivialitati la adresa finantatorului stelist, numindu-l "hahalera", si au aprins torte, in semn de protest ca urmare a faptului ca la meciurile anterioare au fost amenintati de acesta ca nu mai au ce cauta pe stadion daca nu il respecta.

Suporterii de la Peluza Sud au aprins 5 torte, dintre care una a fost aruncata pe teren, foarte aproape de poarta aparata de Frey, arbitrul fiind nevoit sa intrerupa jocul cateva secunde.

In partea secunda a jocului, fanii ros-albastri au mai incercat sa arunce cu o torta, spre poarta lui Zapata, insa aceasta s-a prins in plasa protectoare. Imediat dupa, acestia au scandat numele fostilor antrenori, Marius Lacatus si Gheorghe Hagi, care au plecat de la Steaua dupa mai multe neintelegeri cu Becali.

Fanii au afisat si doua bannere impotriva lui Becali, unul pe care scria "Pleaca din Ghencea" si un altul in care se facea referire la intentia mai multor generali care incearca sa reintre in posesia Stelei: "Armata e cu noi".

Dezamagit de rezultatul de pe tabela, dar si pentru ca a fost tinta injuratorilor, Becali a parasit stadionul fara sa ofere vreo declaratie.

Steaua a fost eliminata din editia 2008/2009 a cupelor europene dupa ce a pierdut, miercuri, pe teren propriu, scor 0-1, cu Fiorentina, si a incheiat pe ultimul loc Grupa F a Ligii Campionilor.

.