Mijlocasul formatiei Steaua, Adrian Neaga, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca el nu se poate opune daca Gigi Becali vrea sa-l dea afara de la echipa in pauza competitionala de iarna, dar va vorbi mai multe abia in momentul in care oficialii clubului ii vor anunta decizia

"Gigi a zis ca o sa ma dea afara de la echipa? Bravo lui, multumesc de informatie. Bravo lui, daca a zis asa, multumesc pentru informatie! Eu sunt in drum spre Pitesti, nu stiu ce voi face in continuare. Astept sa mi se comunice oficial acest lucru, iar dupa aceea voi vorbi si eu", a spus Adrian Neaga.

In vara lui 2007, Adrian Neaga a semnat cu Steaua un contract valabil pe trei ani, cu optiune de prelungire pentru alti doi, dupa ce timp de doua sezoane evoluase in Coreea de Sud, la formatia Ilhwa Seongnam. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat pe 18 octombrie ca Adrian Neaga a fost trimis la echipa a doua a clubului pentru ca a afirmat ca jucatorii vicecampioanei sunt pacaliti la salarii si nu mai are nicio sansa sa revina la antrenamentele conduse la acea vreme de Marius Lacatus. "Neaga va juca la echipa a doua. I-am dat o hartie pe care scrie ca poate pleca in schimbul a 200.000 de euro. E tare-n gura. A spus: 'Domne', ne furati la salarii. Ne luati cate 15, 20 de milioane la salarii'. L-am pus pe Argaseala sa-i calculeze salariul lui Neaga, iar anul asta a luat 820 de euro in plus. Neaga a facut asta pentru a crea sicane la echipa. Nu mai are nicio sansa sa revina la prima echipa a Stelei. Un jucator ca el iti debusoleaza echipa". Neaga a revenit insa la antrenamentele primei echipe odata cu venirea lui Dorinel Munteanu.

Celalalt jucator vizat de Gigi Becali pentru a fi dat afara de la Steaua, Marius Croitoru, a declarat ca "afara nu are cum sa ma dea nimeni de la echipa, un jucator poate incheia colaborarea cu un club doar daca vrea el sa plece".

Marius Croitoru s-a transferat la gruparea din Ghencea de la FC Vaslui in ianuarie 2007, si a semnat cu Steaua un contract valabil pana vara lui 2011. Ros-albastrii au platit pentru mijlocas suma de 350.000 de dolari. Marius Croitoru a debutat la seniori la Turistul Bucuresti, in sezonul 1999/2000, dupa care a urmat transferul la FCM Bacau, unde a jucat 6 ani. In 2006, mijlocasul a ajuns la FC Vaslui, unde a evoluat doar un tur de campionat, pentru ca la inceputul returului sa se transfere la Steaua. La inceputul acestui an, Marius Croitoru a fost imprumutat de Steaua la Ceahlaul, pana la finalul editiei 2007/2008 a Ligii I, dupa ce in prealabil fotbalistul fusese pus pe lista de transferuri a formatiei din Ghencea.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca este bucuros ca a scapat de Arthuro si Abel Moreno, ale caror contracte au fost reziliate marti, si a adaugat ca urmeaza ca si alti jucatori sa fie disponibilizati, deoarece urmeaza "curatenia de iarna". "Am scapat de Arthuro, am scapat si de Abel Moreno, voi scapa si de Cristocea, Neaga si Croitoru. Vreau sa fac curatenia de iarna", a spus Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.