Antrenorul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat miercuri ca returul Ligii I va fi foarte echilibrat, datorita evolutiei echipelor mici, avide dupa puncte, si este de parere ca CFR Cluj, Unirea Urziceni si Dinamo sunt deopotriva favorite la titlu, transmite corespondentul NewsIn

afirma ca echipele mici vor face sezonul mai echilibrat si vor avea un cuvant de spus
.
"Va fi un campionat foarte echilibrat, nu neaparat datorita celor din frunte, cat echipelor mici, care vor luat multe puncte celorlalte. Nu pot sa ma hazardez la pronosticuri, depinde de foarte multe aspecte si am retineri de cand rezultatele au depins foarte mult de valize", a declarat Razvan Lucescu, adaugand ca nu o ia in calcule pe Rapid pentru lupta la titlu:

" Pot sa spun ca CFR e favorita, prin valoarea jucatorilor, Urziceniul prin ceea ce a aratat, Dinamo pentru ca este acolo sus. Timisoara ar putea intra in lupta in cazul in care i se inapoiaza punctele, dar si pentru ca are o putere de lupta foarte mare in momentele grele, iar Steaua are si ea sanse importante, pentru ca are jucatori cu experienta foate mare, dar si valoarea lui Mirel Radoi".

Tehnicianul brasovenilor s-a declarat multumit de evolutia echipei sale din acest tur, dar pana la meciul de la Timisoara. "Suntem o echipa nou promovata, cu multi debutanti in Liga I si cu toate astea am incercat sa ne impunem jocul, fie ca a fost afara, fie ca a fost acasa. Am reusit acest lucru, iar cand am pierdut, am facut-o cu fruntea sus. Jocul de la Timsoara este o insa dezmagire foarte mare, pentru ca a fost un meci in care echipa s-a prabusit si a aratat ca avem fragilitate in deplasare. Cand suntem condusi nu reusim sa ne mobilizam, ne pierdem capul si din cauza asta nu reusim sa intoarcem rezultatul", a spus Lucescu Jr, care a mai afirmat ca meciul de la Timisoara a reprezentat un moment de cumpana pentru echipa sa.

Lucescu considera ca cel mai puternic adversar pe care l-a intalnit echipa sa in turul campionatului a fost CFR Cluj, echipa care lui i-a placut cel mai mult. Totodata, tehnicianul a explicat ca "pe Timisoara nu o pot baga in acest calcul, pentru ca rezulatul de acolo a fost un accident determinat de nebunia primului gol. Noi am diminat inceputul de meci, am pus presiune in careul advers, dar nu am stiut sa gestionam golul primit, ne-am pierdut luciditatea si am dat posibiltatea adversarului sa zburde", a explicat antrenorul brasovenilor. Pe de alta parte, Razvan Lucescu a fost de parere ca cea mai buna echipa a turului a fost Unirea Urziceni, "pentru constanta in rezultate si pentru siguranta si increderea pe care a aratat-o pe teren".

Tehnicianul considera ca echipa sa a fost dezavantajata in primele meciuri si dupa cel jucat cu Gaz Metan Medias, in care brasovenii au fost avantajati in urma unor greseli de arbitraj si apoi criticati de unele rivale si presa. Referitor la lotul echipei, Lucescu a anuntat ca va renunta la unii jucatori si a salutat revenirea lui Sburlea, care isi va relua pregatirile dupa o accidentare care l-a tinut mai mult timp in afara terenului.

Daca tatal sau a spus ca va trece mult timp pana cand o echipa romanesca va accede in primavara Ligii Campionilor, Razvan s-a declarat mult mai optimist. "Cred ca s-ar putea ca o echipa romaneasca sa se califice in optimile Ligii, dar trebuie mai mult atentie si rabdare. Si anul asta s-ar fi pututut incerca acest lucru. Steaua a avut probleme in ultima vreme, nu ma intereseaza a cui e vina, probabil ca nu doar a unui singur om, iar CFR nu a avut experienta sa profite de inceputul foarte bun. S-a entuziasmat mult prea repede, a visat prea tare si nu a gestionat bine situatia. Ar fi putut sa treaca de grupe chiar in acest an, dar a contat foarte mult meciul de la Bordeaux", a fost de parere Lucescu.

Referitor la sansele nationalei de calificare la Campionatul Mondial, Lucescu a declarat ca nu trebuie sa ne temem de faptul ca Serbia a invins Bulgaria la scor intr-un meci amical. "Astea sunt meciuri diferite fata de cele oficiale. Nu inseamna ca daca Serbia a obtinut aceste rezultate nu pot pierde cu noi de doua ori", a incheiat tehnicianul Brasovului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.