Antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, s-a declarat nemultumit de jocul echipei in meciul cu Werder, pierdut cu 1-2, si sustine ca merita ca in optimi sa intalneasca una dintre cele mai puternice formatii din competitie, informeaza presa italiana.

"Stiam de rezultatul de la Atena si trebuia sa terminam cu demnitate meciul. Terminand grupa cu opt puncte meritam din plin sa intalnim una dintre cele mai puternice echipe in urmatoarea faza a competitiei. Meciul nu este un punct de referinta pentru ca nu am jucat cu cel mai bun 11. Bremen a aratat ca este o echipa puternica si ma asteptam ca ei sa obtina calificarea, nu Panathinaikos. Cel mai norocos club o sa fie cel care joaca impotriva grecilor", a afirmat Jose Mourinho.

Tehnicianul portughez a adaugat ca echipa sa merita ca in optimi sa intalneasca pe Barcelona sau Manchester United, pentru ca s-a pus singura intr-o situatie dificila. "Daca marcam mai repede, jocul putea sa fie diferit. Echipa si-a pierdut din forta fara Dejan Stankovic, in timp ce Mancini s-a miscat bine, dar lucrurile nu au mers la fel. Werder este o echipa cu un psihic foarte puternic, a presat mereu defensiva noastra. Am vrut sa odihnesc jucatori, dar si sa mentin o structura care sa ne permita sa nu ne pierdem increderea", a explicat antrenorul.

Internazionale a pierdut cu 1-2 meciul disputat in fata lui Werder, in deplasare, iar echipa italiana a terminat Grupa B pe locul secund, cu 8 puncte. Primul loc a fost ocupat pe Panathinaikos, cu 10 puncte, iar gruparea germana s-a calificat in 16-imile Cupei UEFA. Anorthosis a terminat pe locul 4, cu 6 puncte.
Tragerea la sorti a optimilor Ligii Campionilor va avea loc la 19 decembrie, la Nyon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.