Inca o echipa din Formula 1 si-ar putea anunta retragerea din circuit, pana la inceputul sezonului viitor, a anuntat directorul general al Williams, Adam Parr, dupa ce Honda a anuntat ca renunta din cauza efectelor severe ale crizei financiare, transmite Reuters.

'Asteptam ca una sau doua echipe sa plece imediat din Formula 1. Am spus, de asemenea, ca nu va fi neaparat vorba despre echipe independente. (...)

Cred ca vom pierde, probabil, o alta echipa inainte de inceputul sezonului de anul viitor, existand o probabilitate crescuta sa fie vorba despre un producator', a afirmat Parr.

El a aratat ca Williams nu ar alege niciodata sa paraseasca circuitul. 'Pana cand vom putea strange cativa banuti pentru a alcatui un buget decent, vom continua sa concuram. Daca va trebui sa reducem cheltuielile, atunci vom face si acest lucru.

Pentru mine este complet ilogic sa vorbim despre posibilitatea ca Williams sa plece din Formula 1', a spus Parr.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.