Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a afirmat, marti, ca echipa sa va avea un meci dificil contra Stelei, in Grupa F a Ligii Campionilor, si a precizat ca vrea ca la finalul intalnirii de miercuri gruparea italiana sa fie cea care merege mai departe in Cupa UEFA.

'Eu si toti jucatorii mei suntem constienti ca vom avea un meci greu. Am venit la Bucuresti sa castigam, ne-am propus sa inscriem, dar mai important este sa nu primim gol.

Steaua a evoluat bine in tur, publicul va fi de aceasta data de partea sa, si de aceea consider ca partida de maine este deschisa oricarui rezultat', a declarat tehnicianul italian.

Prandelli a mai spus ca inca nu a vorbit cu Mutu despre atmosfera din Ghencea, dar este convins ca atacantul sau nu va fi afectat de ostilitatea publicului:

'Adrian este un jucator cu personalitate si avem incrdere in calitatile sale. El este foarte motivat, pentru ca miza este calificara in Cupa UEFA, si va da totul pe teren ca Fiorentina sa castige meciul'.

Mijlocasul formatiei italiene, Ricardo Montolivo, este de parere ca echipa sa va fi cea care, la finalul partidei de miercuri, va obtine calicarea in optimile Cupei UEFA:

'Maine vom intalni un adversar incomod, de a carui valoare suntem constienti. Cu toate acestea, sper ca noi sa fim cei care vom termina pe locul trei in grupa. Fiorentina este pregatita pentru confruntarea cu gruparea romana, iar noi, jucatorii, vom da totul pe teren'

Vicecampioana Romaniei, Steaua, va intalni, miercuri, pe teren propriu, pe Fiorentina in ultimul meci al sau din Grupa F a Ligii Campionilor. Echipa antrenata de Dorinel Munteanu se poate califica in primavara Cupei UEFA doar in cazul unei victorii in fata formatiei italiene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.