Jucatorii si oficialii formatiei italiene Fiorentina au aterizat in Bucuresti cu aproximativ 50 de minute intarziere, dupa ce aeronava care trebuia sa-i transporte a avut unele probleme la decolarea din Italia.

Primul din aeroport a iesit antrenorul gruparii toscane, Cesare Prandelli, urmat de jucatori, printre care si Adrian Mutu.

Fotbalistii echipei erau imbracati in helanci violete si sacouri, nefiind asteptati de suporteri.

Mai multi jucatori au acordat autografe microbistilor aflati in aeroportul Henri Coanda, iar Mutu a spus ca nu se astepta sa evolueze ca rival pe stadionul Stelei.

Acesta a discutat in autocar cu Gilardino dupa care a vorbit la telefon. Echipa italiana se va caza hotelul Marriott din Bucuresti.

Lotul de 19 jucatori ai Fiorentinei pentru meciul cu Steaua:
Portari: Vlada Avramov, Sebastien Frey, Marco Storari;

Fundasi: Per Kroldrup, Alessandro Gamberini, Federico Masi, Juan Manuel Vargas, Luciano Zauri;

Mijlocasi: Marco Donadel, Riccardo Montolivo, Mario Alberto Santana, Felipe Melo, Zravko Kuzmanovic, Sergio Almiron;

Atacanti: Adrian Mutu, Alberto Gilardino, Giampaolo Pazzini, Pablo Daniel Osvaldo, Stevan Jovetic.

Meciul dintre Steaua si Fiorentina va avea loc miercuri, de la ora 21:45, in Grupa F a Ligii Campionilor. Formatia italiana are nevoie de un egal pentru a se califica in 16-imile Cupei UEFA, in timp ce Steaua trebuie sa castige partida pentru a termina pe locul 3 in grupa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.