Conducerea clubului spaniol Real Madrid a anuntat marti ca l-a demis pe antrenorul german Bernd Schuster cu Juande Ramos, care a semnat un contract valabil pana la 30 iunie 2009, informeaza Marca

Numirea lui Juande Ramos a fost confirmata de directorul sportiv al Gui Real Madrid, Predrag Mijatovic.

Acesta a anuntat in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc la stadionul Santiago Bernabeu, ca in cursul zilei de marti s-a intalnit cu antrenorul german si au reziliat intelegerea dintre cele doua parti.

Schuster, care era in functie din 2007, a fost criticat de suporteri si presa din cauza rezultatelor slabe ale echipei. Acesta a afirmat, dupa ce echipa sa a pierdut cu 3-4 meciul cu FC Sevilla. ca gruparea din Madrid nu are nicio sansa sa castige derby-ul campionatului spaniol, contra lui FC Barcelona, meci care se va disputa sambata, pe Camp Nou.

Real Madrid ocupa locul 5 in Primera Division, cu 26 de puncte, in timp ce Barcelona este lider, cu 35 de puncte.

Noul antrenor al lui Real Madrid, Juande Ramos, s-a nascut la 25 septembrie 1954, iar pana la 28 de ani a fost fotbalist. El a pregatit echipe precum Rayo Vallecano, Real Betis, FC Sevilla sau Tottenham.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.