Atacantul brazilian Arthuro si mijlocasul spaniol Abel Gomez Moreno si-au reziliat contractele de joc cu Steaua, a declarat pentru NewsIn tehnicianul Dorinel Munteanu

"Am vorbit acum cu cei din conducere, iar Arthuro si Abel Moreno si-au reziliat de comun acord contractele cu Steaua. Nu cunosc motivele pentru care si-au reziliat intelegerile. Am un meci important si vreau sa ma concentrez asupra lui", a spus Munteanu.

Arthuro (26 de ani) a fost transferat de Steaua in vara de la Alaves si a semnat un contract pe patru ani, in timp ce Abel Moreno a fost achizitionat de la Murcia, ajungand la o intelegere valabila pe un sezon, cu optiune de prelungire pe alte doua.

Brazilianul a fost trimis la echipa a doua a clubului din Ghencea dupa meciul cu Lyon, scor 3-5, din ordinul lui Gigi Becali. Abel Moreno a jucat in numai doua meciuri pentru Steaua in acest sezon al Ligii I, fiind de asemenea considerat de patron unul dintre cei mai slabi jucatori din lotul formatiei din Ghencea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.