Conducerea echipei Real Madrid i-a propus presedintelui clubului, Ramon Calderon, sa-l demita din functie pe antrenorul Bernd Schuster si sa-l inlocuiasca pe acesta cu fostul tehnician de la Tottenham, spaniolul Juande Ramos, potrivit editiei online a Marca

Schuster a fost criticat de suporteri si presa din cauza rezultatelor slabe ale echipei, iar directorul sportiv al lui Real, Predrag Mijatovic, l-a propus ca inlocuitor al acestuia pe Juande Ramos. Potrivit sursei citate, anuntul oficial privind demiterea tehnicianul german va fi facut in cursul zilei de astazi.

Antrenorul lui Real a afirmat, dupa ce echipa sa a pierdut cu 3-4 meciul cu FC Sevilla, ca gruparea din Madrid nu are nicio sansa sa castige derby-ul campionatului spaniol, contra lui FC Barcelona, meci care se va disputa sambata, pe Camp Nou.

Real Madrid ocupa locul 5 in Primera Division, cu 26 de puncte, in timp ce Barcelona este lider, cu 35 de puncte.

Juande Ramos este liber de contract dupa ce a fost demis de la formatia engleza Tottenham, din cauza rezultatelor slabe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.