'Sunt in tratative de mai mult timp cu ei, dar inca nu am luat nicio decizie, mai am doua - trei zile sa ma gandesc la oferta lor. Nu pot sa zic ca voi semna cu ei, pentru ca stiu cum sunt tratativele, nu stii maine ce se poate intampla.

Am discutat cu ei, dar mai sunt cateva detalii de pus la punct. Initial, mi-au propus un angajament pe un an si jumatate, dar eu nu am fost de acord. Le-am zis ca vreau pe sase luni, sa ma acomodez, si daca totul va fi bine, voi prelungi cu ei. Vreau sa ma duc acolo cu un staff tehnic din Romania, sa vedem daca sunt si ei de acord cu asta. Nu mi-au impus niciun obiectiv pentru acest an', a spus Ioan Andone.

'Falcosul' a mai afirmat ca a purtat o discutie cu tehnicianul lui Al-Hilal, Cosmin Olaroiu, acesta sfatuindu-l sa semneze cu Al-Etiffagh (locul 5, la 13 puncte de liderul Al-Ittihad).

'Am vorbit si cu Olaroiu si el mi-a zis sa ma duc acolo pentru ca e o echipa buna si anul trecut a jucat finala Cupei Campionilor Asiei. La ei, primele patru clasate in campionat participa in Cupa Campionilor Asiei', a mai spus Andone.