Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, luni, ca transferul lui Claudiu Niculescu la formatia din Stefan cel Mare se va finaliza marti, iar pentru a facilita acest lucru atacantul a renuntat la o suma de bani pe care o mai avea de primit de la Omonia

"Sunt documente de semnat intre cluburi si de asta a durat atat de mult. Acum noi ii asteptam pe cei de la Omonia si cred ca maine se face transferul. Claudiu a renuntat la bani ca sa semneze cu Dinamo", a spus Cristi Borcea, citat de NewsIn.

Atacantul Claudiu Niculescu a declarat ca asteapta cu nerabdare sa redevina jucatorul lui Dinamo: "As fi vrut sa vorbesc din postura de jucator al lui Dinamo, dar din pacate inca nu se poate. Astept sa se finalizeze actele si e doar o problema de timp pentru ca Dinamo si Omonia au ajuns la un acord. Mi-a fost greu sa astept atat pentru ca nu sunt obisnuit cu tratativele, dar am fost nevoit sa stau atat pentru ca actele trimise la ei aveau nevoie de semnatura mea. Deocamdata nu pot spune mai mult pentru ca inca sunt jucatorul lui Omonia si nu am voie sa declar anumite lucruri".

Fostul actionar de la Dinamo, Gigi Netoiu, prezent si el la negocierile dintre cele doua cluburi, a afirmat ca trecerea lui Claudiu Niculescu la echipa pregatita de Mircea Rednic este ca si rezolvata: "Mai e o problema de detaliu, dar cred ca se face transferul. Problema e la ciprioti, Dinamo a trimis actele si ramane ca ei sa accepte si sa trimita cartea verde in 24 de ore dupa ce primesc banii. Suma va fi platita intr-o singura transa".

Claudiu Niculescu s-a transferat in luna ianuarie la formatia germana MSV Duisburg, care a platit clubului Dinamo 700.000 de euro pentru a-si asigura serviciile atacantului. Dupa ce echipa germana a retrogradat in liga secunda, conducerea clubului l-a anuntat pe atacant ca nu mai intra in planurile de viitor ale echipei, iar acesta a ajuns la un acord cu formatia cipriota Omonia Nicosia, care l-a transferat la data de 24 iulie, pentru o perioada de 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru inca unul.

Niculescu a mai jucat pentru Dinamo in perioada 2001-2003, dupa care a plecat la Genoa, pentru ca apoi sa revina in Stefan cel Mare in perioada 2003-2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.