Consilierul presedintelui clubului Poli Timisoara, Anton Dobos, a declarat ca se incearca cooptarea in staff-ul tehnic al formatiei pregatite de Cosmin Olaroiu a fostului antrenor stelist Walter Zenga. Dobos a mentionat ca nu s-a stabilit inca ce prerogative ar putea avea Zenga la Poli Timisoara, dar ca spera sa se ajunga la un acord inaintea meciului de sambata, cu Poli Iasi. Surse din cadrul clubului timisorean au precizat ca lui Zenga i se va propune postul de director tehnic.

Referitor la aceasta posibilitate, Gigi Becali, patronul fostei echipe a lui Zenga a declarat: "Foarte bine. Care este problema? Ce daca o sa fie adversar in ultima etapa? Nu ma deranjeaza. Tot ce s-a scris in presa a fost o minciuna. Eu m-am despartit de Zenga prieteneste. A fost aici cu Massimo Pedrazzini, am stat, am vorbit, ne-am dat mana si chiar mi-a urat succes. Au fost minciuni ca ne-am fi certat".


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.