Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ironic despre Dinamo ca merita sa fie campioana Romaniei deoarece joaca cel mai bun fotbal. "Dinamo joaca atat de bine, incat Otelul nu poate sa le stea in cale, desi saracii si-au dat viata pe teren, dar n-au putut. A fost un meci extraordinar de frumos. Dinamo a demonstrat ca este o echipa de valoare si merita sa castige campionatul. A dat patru goluri unei echipe, Galati, care si-a dat viata pe teren", a spus Becali.

Gigi Becali a mentionat ca cei de la Otelul Galati l-au luat de fraier cand i-au cerut o suta de mii de euro ca sa ii incurce pe cei de la Dinamo. Patronul gruparii steliste a mai declarat ca ii este frica sa recurga la meciuri strategice deoarce are prea multi dusmani. "Ce nevoie as mai avea sa dau bani la adversarele lui Dinamo daca as face blaturi, cand am un punct avans? Dar eu nu fac blaturi. Mie mi-e frica, pentru ca am prea multi dusmani, si prefer sa joc pe bune", a mai spus Becali.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.