Atacantul Ciprian Tanasa vrea sa revina la Universitatea Craiova, echipa care l-a imprumutat la Politehnica Iasi pentru un sezon, in conditiile in care "conducerea lor ma lasa sa plec fara nicio pretentie", a declarat fotbalistul, potrivit NewsIn.

"La finalul turului m-am dus la conducere si le-am spus ca as dori sa nu mai continuam. Au sa-mi dea niste bani, iar cum problemele financiare sunt mari la Iasi, cei de acolo au fost de acord ca in cazul in care imi gasesc alt angajament sa-mi dea drumul fara nicio pretentie. Mi-as dori sa revin la Craiova, dar nu depinde numai de mine. Daca oamenii de la Craiova ma doresc as veni cu cea mai mare placere. Am auzit ca Adrian Mititelu a vorbit foarte frumos de mine. Ma bucur ca are incredere in mine, daca va fi sa revin cu siguranta ca nu voi dezamagi", a spus Ciprian Tanasa.

In cursul acestei saptamani, patronul gruparii din Banie, Adrian Mititelu, declarase ca "Tanasa poate se va intoarce si sunt convins ca ar da randamentul scontat".

La inceputul lunii iulie, Universitatea Craiova l-a imprumutat pe Ciprian Tanasa formatiei Politehnica Iasi pentru un sezon. Fotbalistul in varsta de 27 de ani a mai evoluat in cariera sa la FCM Ramnicu Valcea si FC Arges.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.