Presedintele CA al Rapidului, Constantin Toma, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca a purtat o discutie cu Jose Peseiro despre diminuarea contractului acestuia, iar tehnicianul portughez nu a privit cu ochi buni aceasta decizie a conducerii clubului

"Am discutat ieri (n.r joi) cu domnul Peseiro. Este adevarat ca i-am propus micsorarea contractului sau, iar dansului nu i-a picat deloc bine. E vorba de o reducere substantiala a intelegerii sale. El intelege foarte bine ca actuala situatia economica mondiala implica si clubul Rapid. I-am aratat oferta noastra, iar el va analiza situatia in aceasta pauza competitionala si ne va comunica decizia dansului. Astazi (n.r vineri), domnul Zotta va mai avea o intalnire cu dansul si vom vedea daca vom ajunge la un rezultat. De fapt, este vorba de semnarea unui nou angajament, dar in alte conditii financiare", a spus Toma.

Oficialul giulestean mai afirma ca il doreste in continuare pe tehnicinul portughez pe banca Rapidului, fiind multumit de prestatia acestuia, in ciuda locului 7 pe care formatia din Grant il ocupa la finalul turului: "Am discutat cu domnul Peseiro despre bilantul echipei, despre evolutia din acest tur si de dorintele anumitor jucatori veniti din diverse locuri ale lumii. Este un moment greu prin care trece acum clubul Rapid. Eu il apreciez foarte mult pe Jose Peseiro, este un antrenor profesionist, si chiar daca pozitia in clasament nu este pe placul actionarilor si fanilor rapidisti, eu il apreciez pentru munca depusa de el in acest tur de campionat. Mi-l doresc in continuare pe Jose Peseiro la Rapid".

Constantin Toma a incheiat sustinand ca in aceasta pauza competitionala conducerea clubului va lua in calcul si posibilitatea de a se desparti de mai multi jucatori cu contracte foarte mari: "Ne gandim si sa ne despartim de anumiti jucatori in aceasta iarna. Daca nu va exista intelegere cu reducerile salariale, o sa ne gandim sa-i transferam".

Presedintele CA al FC Rapid, Constantin Toma, a declarat miercuri, la finalul Adunarii Generale a Actionarilor, ca la sedinta s-a luat decizia amanarii majorarii de capital social si restrangerea cheltuielilor de la club. "Situtia economica generala nu e una favorabila vreunui gen de activitate, cu atat mai putin fotbalului. Trebuie sa strangem cureaua, trebuie sa stabilim prioritatile de care suntem strict legati. Este o mare provocare pentru toata lumea si de aceea clubul Rapid va face in continuare eforturi deosebite sa reduca cheltuielile cat mai mult pentru a supravietui".

La randul sau, capitanul Rapidului, Vasile Maftei, spune ca nimeni din conducere nu i-a comunicat despre o eventuala micsorare a contractelor jucatorilor din cauza crizei de la clubul sau, dar sustine ca nu accepta sa primeasca bani mai putini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.