Fundasul roman al formatiei Sahtior Donetk, Razvan Rat, a afirmat vineri ca anul 2008 nu a fost unul foarte bun pentru el deoarece nu si-a putut indeplini obiectivele, informeaza NewsIn

"Barcelona va juca, cel mai probabil, cu echipa de rezerve, dar cu siguranta vrea sa castige meciul. Vrem sa dovedim ca Sahtior poate sa invinga si cred ca orice echipa vrea sa-si demonstreze valoarea in fata unui asemenea adversar. Nu cred ca acest an a fost atat de bun. Echipa nationala nu a trecut de grupele EURO 2008, iar cea de club nu s-a calificat mai departe in Liga Campionilor. In campionat suntem pe un loc cu care nu suntem obisnuiti, asa ca despre acest an pot sa spun ca a fost unul fara succese. Sper ca urmatorul sa fie mai bun", a declarat Razvan Rat.

Dupa 17 etape, Sahtior Donetk este pe locul 5 in campionat, cu 31 de puncte, cu 9 mai putine decat liderul Dinamo Kiev.

Formatia antrenata de Mircea Lucescu ocupa locul 3 in Grupa C a Ligii Campionilor si s-a calificat in 16-imile Cupei UEFA. La 9 decembrie, pe Camp Nou, Sahtior va intalni pe FC Barcelona, in ultima etapa din faza grupelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.