Chiar daca a anuntat ca nu va renunta la clubul Steaua, finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, intentioneaza sa vanda o parte importanta din actiunile echipei.

Latifundiarul, care se confrunta cu serioase probleme financiare odata cu scaderea pietei imobiliare, isi doreste sa atraga alaturi de el unul sau doi investitori puternici, carora e dispus sa le cedeze pana la 40% din club, informeaza ziare.com.

Practic, Becali va crea o noua societate pe actiuni ce va administra cel mai galonat club de fotbal din Romania. Din aceasta societate, 40% din actiuni vor fi cedate investitorilor care doresc sa vina la echipa.

Prin aceasta manevra, Becali va impusca doi iepuri dintr-o lovitura. In primul rand va dispune de lichidati consistente, cele 40 de procente fiind evaluate la 25 de milioane de euro. In al doilea rand, cheltuielile pe care le are clubul se vor injumatati.

De clubul Steaua s-au interesat pana acum oameni de afaceri romani foarte importanti, precum si concerne mari din strainatate.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.