Antrenorul campioanei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, a declarat, joi, ca este mandru de ce a realizat in perioada mandatului sau si a anuntat ca isi doreste sa antreneze si in retur formatia patronata de Arpad Paszkany, transmite corespondentul NewsIn.
'Nu am primit niciun comunicat oficial din partea conducerii. Eu imi vad de treaba mea si ma pregatesc de antrenamente. Citesc si stiu ce se spune in presa despre posibilii mei inlocuitori, dar vreau sa le multumesc domnilor Muresan si Paszkany ca mi-au dat posibilitatea sa antrenez aceasta echipa. Sunt mandru de ce am realizat pana acum si imi doresc sa continui munca si in retur.

Am preluat echipa pe 1 septembrie, cand era pe locul 10, si acum este pe 5, cu acelasi punctaj ca echipele de pe locurile 3 si 4, Timisoara si Steaua. Ma gandesc doar la meciul cu Chelsea si apoi vom putea discuta despre situatia mea la echipa si despre transferuri', a declarat Maurizio Trombetta, joi, intr-o conferinta de presa.

Antrenorul campioanei a anuntat ca echipa nu a renuntat la serviciile preparatorului fizic Ze Pedro, asa cum se specula, si a tinut sa precizeze ca el este responsabil de conditia fizica a jucatorilor.

Altfel, tehnicianul si-a cerut scuze ca a refuzat dialogul cu reprezentantii mass-media dupa meciul jucat in ultima etapa la Medias, scor 2-1, explicand ca era foarte suparat pentru ca echipa sa a fost la un pas sa piarda doua puncte foarte importante in lupta pentru titlu.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.