Autoritatile locale si fanii din Banat cer plecarea finantatorului, pe care il acuza ca nu mai are bani pentru echipa.
Ruptura dintre Marian Iancu si Timisoara pare a fi definitiva dupa evenimentele din ultimele doua zile, urmand ca autoritatile locale sa preia echipa de fotbal si sa caute alti investitori.

Demiterea lui Dusan Uhrin a starnit o noua revolutie in Banat, in conditiile in care atat fanii 'viola' cat si conducerea politico-administrativa a orasului si a judetului s-au declarat a fi de partea antrenorului ceh.

Suporterii se considera pacaliti de Iancu, mai ales ca din cauza acestuia echipa a fost depunctata si a pierdut toate procesele legate de istoria Politehnicii (denumire, culori, palmares), in timp ce autoritatile locale s-au aratat deranjate de faptul ca nu au fost consultate in conditiile in care au alocat, doar in acest sezon, aproape 3.000.000 de euro catre club.

In ciuda incercarilor lui Iancu de a-si motiva decizia de a renunta la Uhrin, atat fanii cat si autoritatile locale cred ca la mijloc este vorba doar de probleme financiare.

'La echipa este o problema de fond, capitalul privat, care nu mai exista. Clubul a devenit unul de stat si acest lucru nu este normal. Iancu are probleme financiare', spune Adrian Orza, viceprimarul Ti­misoarei.

'Sunt convins ca putem gasi alti investitori in cazul unei plecari a lui Iancu', sustine si Alin Popoviciu, consilier judetean.



Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.