Presedintele CA al lui Dinamo, Marian Iancu, a declarat joi ca decizia de a-l demite pe Dusan Uhrin a fost una luata pentru binele clubului si nu i se pare normal sa fie jignit si amenintat de oameni care nu au dorit sa se implice la gruparea de pe Bega, informeaza NewsIn

"Am luat act de toate declaratiile facute cu privire la hotararea mea de achimba antrenorul principal si absolut toti m-au jignit, m-au amenintat si m-au contestat. Toti au facut declaratii demagogice, dar pentru mine este un semnal de alarma, pentru ca de la 'o sa am grija sa faca puscarie' pana la a scrie pe gardul stadionului 'mori tigane' sau 'te uram' este un pas firesc. Am atras atentia si mai spun o data ca nu permit sa fiu jignit", a declarat Marian Iancu, cel care a fost contestat dupa ce a decis sa renunte la serviciile antrenorului Dusan Uhrin.

Finantatorul gruparii de pe Bega a afirmat ca va proceda la club asa cum crede de cuviinta si va reflecta daca merita sa se implice atat de mult sau daca ar trebui sa isi puna o stacheta de performanta ridicata pe care lumea sa o inteleaga, "fara ca naivitatea ei sa devina periculoasa".

Iancu a adaugat ca a cerut intotdeauna sprijinul autoritatilor locale pentru a conduce clubul, iar acestea nu s-au implicat pentru ca responsabilitatea era prea mare, asa ca acum nu ar trebui sa vorbeasca despre situatia de la echipa. " Sunt prea expus si trebuie sa imi calculez riscul, pentru ca amenintarile publice ma pun pe ganduri. Poate ca este nevoie de liniste, poate ca este nevoie de altcineva care sa isi doreasca mai putin sau nimic. Pentru ca, este evident, eu deranjez pe toata lumea", a conchis Marian Iancu.

Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a anuntat marti ca a renuntat la serviciile antrenorului Dusan Uhrin Jr, dar a refuzat sa dezvaluie ce l-a determinat sa se desparta de tehnicianul caruia ii propusese prelungirea contractului cu doar o zi in urma. Decizia finantatorului a starnit un val de antipatie in randul timisorenilor, acestia dezabroband hotararea lui Iancu. Mai mult, pe zidurile stadionului Dan Paltinisanu au fost scrise mesaje impotriva presedintelui CA al clubului de pe Bega, fapt ce l-a facut pe acesta sa raspunda acuzatiilor venite din toate partile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.