Antrenorul Rapidului, Jose Peseiro, a declarat miercuri ca atunci cand a sosit in vara pe banca echipei, conducerea clubului i-a promis un buget de opt milioane de euro pentru transferuri de jucatori.

'Cand am venit la Rapid i-am intrebat pe conducatori de ce nu cumparam jucatori romani si mi-au raspuns ca sunt foarte scumpi. Toti jucatorii pe care i-am vazut au fost observati de Sichitiu si Zotta.

Pe Djalovic si Vella nu i-am stiut decat dupa casete. Au fost si jucatori pe care nu i-am putut achizitiona din lipsa banilor. Cand am venit in vara, conducerea mi-a promis 8 milioane de euro pentru transferuri', a spus Peseiro la GSPTV.

Tehnicianul a afirmat ca huiduielile fanilor si situatia incerta de la club l-au facut pe brazilianul Julio Cesar sa nu isi arate calitatile:

'Il stiu pe Julio Cesar din Portugalia, l-am urmarit si in Rusia, si Grecia. Pana acum nu si-a putut arata calitatile la Rapid. Manifestarile fanilor si tensiunile din conducere l-au facut pe Julio sa nu-si arate adevarata valoare. Poate fi vorba si de o problema de adaptare la el.'

Portughezul a adaugat ca atunci cand a venit la Rapid a impus niste reguli in vestiar: 'Toti jucatorii au dat totul pentru Rapid, inclusiv Boya si Bozovic. Nu stiu daca Boya a zis ca nu mai vrea sa se antreneze cu mine.

E dificil sa vorbesc despre Boya si Bozovic in acest moment. Nu mi-am atacat niciodata in public jucatorii. Pe unde am antrenat am impus reguli. Nu am facut diferente intre jucatori, fie ca sunt romani sau straini, dar pentru toti exista niste reguli'.

Antrenorul a incheiat afirmand ca echipa sa se va bate la titlu in acest sezon: 'Daca Steaua si CFR Cluj, care au un punct in fata noastra, au sanse la titlu, atunci noi de ce sa nu avem?'.

Rapid a incheiat turul in Liga I pe locul 7, cu 28 de puncte, la 7 puncte distanta de liderul Dinamo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.