Nationala boschetarilor a incheiat ultima in grupa la debutul Campionatului Mondial.

Debutanta la o editie a Campionatului Mondial al oamenilor strazii, Romania nu a putut trece de prima faza a grupelor, bilantul sau fiind de o victorie si patru infrangeri, astfel ca a incheiat pe ultimul loc, dupa Irlanda, Hong Kong, Franta si SUA. Singurul meci castigat de boschetarii nostri a fost impotriva selectionatei americane, pe care au invins-o cu 7-2.

Nationala Romaniei este antrenata de fostul fotbalist al lui Poli Timisoara, Florin Batranu, iar majoritatea componentilor sunt din zona Banatului, in frunte cu vedeta echipei, Claudiu Kostity.

In ciuda rezultatelor, jucatorii nostri vor ramane la Melbourne pana la finalul competitiei, pe 7 decembrie, pentru meciurile de clasament contra unor boschetari reprezentativi din Timorul de Est, Filipine, Chile sau Cambodgia.

Competitia gazduita in acest an de Australia se afla la cea de-a sasea editie si beneficiaza de un record de participare, 56 de natiuni inscriindu-se la startul sau. Meciurile se desfasoara in doua parcuri din Melbourne, Federation Square si Birrarung Mar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.