Presedintele FRF recunoaste ca nationala are sanse minime de calificare la CM 2010.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal spune ca 2008 a fost un an bun doar pe jumatate, spera ca recesiunea sa afecteze cat mai putin sportul si isi ia de pe acum masuri de precautie cu privire la un eventual esec in campania de calificare la CM 2010.

'Este posibil sa nu ne calificam la Campionatul Mondial, lucrurile merg mai departe, cu sau fara Victor Piturca, asta vom vedea. Nu avem un plan pregatit, dar nu asta e o mare problema. Problema este ca el s-ar putea sa continue daca performantele i-o vor cere.

Vom vedea la un anumit moment. Nu au fost niciodata tensiuni intre mine si Piturca, daca nu vorbesti o perioada cu un om, nu inseamna ca te-ai certat cu el.

Sanse pentru noi exista, destul de mici, este adevarat, dar ele sunt', a declarat Mircea Sandu, precizand, intr-un interviu acordat NewsIn, ca 'Dan Petrescu poate deveni un antrenor mare, iar intr-o zi poate ajunge la echipa nationala, ca si ceilalti.

Deocamdata, e un antrenor in care fotbalul romanesc isi pune sperantele'.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.