Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat miercuri pentru NewsIn ca gruparea de pe Bega are datorii de aproximativ 5 milioane de euro, dar spune ca acestea sunt esalonate pana in luna mai a anului 2009 si vor fi platite.
"Nu avem datorii asa mari cum spun unii. E vorba de 4,5 milioane de euro, bani care sunt esalonati pana in mai 2009. Eu ii asigur pe cei care vin langa mine ca toate datoriile vor fi platite pana anul viitor daca autoritatile locale si judetene vin sa sprijine echipa. Dar trebuie sa faca ceva, un pas clar, ceva pentru acest simbol al orasului", a declarat Marian Iancu.

Declaratia patronul timisorenilor vine dupa ce mai multe persoane, printre care viceprimarul municipiului Timisoara, Adrian Orza, si unul dintre membrii Consiliului Director al clubului, Alin Popoviciu, au declarat ca Marian Iancu are foarte multe datorii. De asemenea, ei au spus ca finantatorul banatenilor are restante si catre jucatori, iar acestia nu si-au primit banii de mai multe luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.