Fundasul Otelului, Salif Nogo, se va transfera luna viitoare la formatia franceza de liga secunda Troyes, cu care a semnat deja un precontract, transmite corespondentul NewsIn

Fotbalistul in varsta de 22 de ani mai are contract cu Otelul pana la finalul anului 2008 si a refuzat in nemumarate randuri sa si-l prelungeasca, iar in vara a fost foarte aproape de a fi suspendat din cauza faptului ca nu s-a prezentat la lot.

Internationalul din Burkina Faso a ajuns la un acord inca de acum o luna cu cei de la Troyes pentru a semna un contract de joc, iar luna viitoare se va alatura lotului, asteptand doar sa ii expire intelegerea cu Otelul.

Transferat la gruparea moldava in urma cu doi ani, Nogo a evoluat in aceasta perioada in 58 de jocuri in Liga I, marcand doua goluri. In acest sezon, africanul a jucat in numai doua partide, ultima oara in etapa a 9-a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.