Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, ca decizia de a renunta la Dusan Uhrin este una luata in interesul echipei si a adaugat ca noul tehnician al gruparii de pe Bega va fi prezentat pe 7 ianuarie, odata cu reunirea formatiei timisorene

"Suporterii trebuie sa fie bucurosi ca au un conducator in Bucuresti care stie tot ce misca, iar viitorul va dovedi ca am avut din nou dreptate. Nu am incredere in Uhrin si de asta consider ca am luat cea mai buna hotarare. Am garantia ca am procedat bine. Noul antrenor o sa fie prezentat pe 7 ianuarie, la reunirea echipei", a declarat Marian Iancu, citat de NewsIN.

Finantatorul echipei de pe Bega a mai spus ca antrenorul nu a fost adus la Timisoara de niciun impresar, asa cum s-a vehiculat in presa, unde s-a spus ca venirea lui Uhrin a fost intermediata de fratii Ioan si Victor Becali sau a impresarului Daniel Stanciu. "Eu l-am urmarit pe Uhrin si l-am adus, nu a fost adus de niciun Becali sau de Stanciu. Uhrin nu avea impresar si pentru ca Stanciu era aproape de noi, i-am propus sa ii fie impresar. Dupa aceea s-au intamplat lucruri ciudate si s-a ajuns la aceasta situatie".

Surse din anturajul conducerii clubului timisorean au declarat, pentru NewsIn, ca interventia fratilor Ioan si Victor Becali, care i-au propus lui Dusan Uhrin sa ii gaseasca un angajament mai bun, chiar si la Steaua, l-au deranjat pe Marian Iancu, care a decis sa renunte la tehnician. De asemenea, se pare ca intelegerea dintre Uhrin si clubul de pe Bega va fi reziliata de comun acord pana la sfarsitul acestei saptamani, atunci cand jucatorii vor intra in vacanta.

Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a anuntat marti seara ca va renunta la serviciile antrenorului Dusan Uhrin Jr, dar a refuzat sa dezvaluie ce l-a determinat sa se desparta de tehnicianul caruia ii propusese prelungirea contractului in urma cu 24 de ore.

De asemenea, miercuri a avut loc o intatlnire intre Gheorghe Chivorchian si Dusan Uhrin, pentru a clarifica situatia antrenorului, iar oficialul banatenilor a declarat ca in acest moment situatia este foarte neclara si nu poate spune daca tehnicianul va continua sau nu la FC Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.