Exasperat de injuraturile suporterilor si de criza financiara, Gigi Becali a vorbit pentru prima data de vnzarea clubului.
'Sa imi arate cei din galerie ca au 500.000 de euro in cont ca sa plateasca salariile pe noiembrie si discutam. Eu ma duc in Pipera si imi vad de treaba mea', a declarat latifundiarul.

Fanii ros-albastri nu au stat prea mult pe gânduri si au anuntat ca deschid un cont in care cei 6.000.000 de stelisti pot strânge bani cu care sa preia clubul.

Fanii Stelei s-au tinut de promisiune si nu au incurajat echipa la ultimul meci de campionat al anului (1-0 cu Unirea Urziceni), protestand pe toata durata intalnirii fata de conducerea clubului si a firmei de paza si protectie din Ghencea.

'Ciobane, pleaca din Ghencea', 'Romania nu te vrea', 'Azi lasam conducerea si represiunea sa cante' sau 'Pac, pac, NU te-am votat' sunt cateva dintre mesajele care pot fi reproduse.

Nervos din cauza apostrofarilor primite de la cei 12.000 de spectatori din tribune, Becali a trantit geamul de la loja si a declarat la final: '

Cei care m-au injurat sunt niste derbedei. Sa imi demonstreze ca au 500.000 de euro in cont ca sa plateasca salariile pe noiembrie si apoi putem discuta de plecare. Eu ma retrag in Pipera si imi vad de treaba mea'. Spuse chiar si in gluma, aceste cuvinte sunt un semnal clar ca finantatorul gruparii din Ghencea in ultimii opt ani a ajuns la fundul sacului si ca este dispus la negocieri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.