Fara sapte handbaliste de valoare in lot, Romania va debuta astazi, la Skopje, in grupa A de la Euro 2008, urmand sa intalneasca eterna rivala Ungaria
Dupa ce a dat cu piciorul la o performanta olimpica de rasunet, ratand lamentabil podiumul JO 2008 din cauza unor tensiuni inexplicabile din sanul echipei, reprezentativa feminina de handbal a Romaniei intra oficial de azi intr-un nou ciclu olimpic.

Cu un alt selectioner, Radu Voina, si fara sapte handbaliste de valoare in lot, Romania va debuta, azi, de la ora 19.30, in cea de-a VIII-a editie a Campionatului European, urmand sa intalneasca in primul meci din grupa A puternica si incomoda selectionata a Ungariei.

Ajunse la Skopje cu doar doua zile inaintea meciului inau­gural cu Ungaria, handbalistele tricolore au fost cazate la Hotelul Continental si au efectuat deja primele antre­namente de acomo­dare in impuna­toarea sala 'Boris Trajkovski', construita special pentru intrecerile celei de-a VIII-a editii a Campionatului European.

Cu o capacitate de 10.000 de locuri, eleganta arena din Skopje poarta numele fostului presedinte al Macedoniei, decedat intr-un accident aviatic, in februarie 2004, si va gazdui in prima faza a Euro 2008 meciurile din grupa A si grupa D.

Fara medalii in cele sase editii continentale la care a participat pana acum (n.n. - tricolorele au lipsit doar de la turneul final din 2006), Romania vizeaza indeplinirea unui obiectiv indraznet, clasarea in primele cinci pozitii, desi antrenorul Radu Voina nu va beneficia de multe jucatoare de valoare, ramase acasa din varii motive.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.