Clubul din Banie s-a inscris pe lista echipelor care vor reforma la Comisia Centrala a Arbitrilor si suna adunarea nemultumitilor la Poiana Brasov.

Greselile de arbitraj i-au scos din sarite pe suporteri, dar si pe oficialii Universitatii.

Doua greseli flagrante comise de arbitrii asistenti in meciurile cu CS Otopeni (scor 2-2) si FC Vaslui (scor 1-1), si oltenii au pierdut patru puncte importante, cu care ar fi terminat turul pe locul trei.

'Lucrurile sunt foarte clare. Noi suntem cei mai neajutorati, nu prea suntem ajutati. Universitatea Craiova este cea mai nedreptatita echipa din acest tur si din campionatul trecut. Noi am avut doua faze in favoarea noastra si 14-15 in defavoarea noastra. Nu e normal ca regula sa fie facuta de Lupescu sau altii, ci de noi, de patroni.

Si asa o sa fie, pentru ca toti patronii s-au saturat de ce se intampla in fotbal! Tind sa cred ca greselile de arbitraj impotriva Craiovei din acest sezon au fost premeditate.'


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.