Fostul jucator al Stelei, Nicolae Dica, a declarat marti ca a luat o decizie gresita cand a acceptat sa se transfere la Catania si s-a declarat dezamagit de modul in care a fost tratat in Ghencea de patronul Becali si de unii dintre colegii sai, printre care Dayro Moreno

"A fost o greseala din partea mea ca am ales Catania. Poate ca era mai bine sa raman in Romania. Nu sunt suparat pe Walter Zenga si pe nimeni de la Catania. Nu m-am certat cu nimeni, la niciuna din echipele la care am jucat", a declarat Nicolae Dica, citat de NewsIn.

Dica a mai spus ca "este o mare onoare faptul ca este dorit la Cluj", unde in trecut a avut discutii si cu fostul antrenor Ioan Andone, dar a anuntat ca ia in calcul si varianta FC Brasov, mai ales daca si prietenul sau Coman va opta pentru echipa antrenata de Razvan Lucescu.

Fostul decar al Stelei a vorbit si despre trecutul sau in Ghencea, marturisind ca a fost foarte afectat de modul in care l-a tratat Becali, dar si unii dintre colegii sai. ''Eram invatat cu criticile lui Gigi Becali. Nu critica pe altcineva, decat pe mine si m-a durut foarte mult. Mi-a spus ca Dayro Moreno i-a zis ca nu imi pasa pentru ca a vazut ca nu am valoare'', a mai spus Dica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.