Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a anuntat marti ca va renunta la serviciile antrenorului Dusan Uhrin Jr, dar a refuzat sa dezvaluie ce l-a determinat sa se desparta de tehnicianul caruia ii propusese prelungirea contractului in urma cu 24 de ore, relateaza NewsIn

"Ne despartim astazi de Dusan Uhrin. Stie el de ce. Ieri am avut o sedinta constructiva, am batut palma si l-am reconfirmat in functie, dar de aseara si pana acum toate datele s-au schimbat. Problemele s-au schimbat. Vom cauta un antrenor tot de talia lui, daca nu mai important", a anuntat marti Marian Iancu la GSP TV.

"Aceasta decizie este in interesul clubului. Vreau sa ii asigur pe suporteri ca astazi, cea mai buna solutie este sa ne despartim de Dusan Uhrin. Nu vreau si nu este normal ca sa ne despartim cu scandal. De astazi inainte nu mai am confortul si increderea sa mai lucrez cu Dusan Uhrin. In tot acest timp, nimeni nu l-a observat ca mine. Eu, personal, l-am urmarit, i-am pus totul la dispozitie, i-am garantat actul decizional suprem. Nimeni nu s-a bagat peste Dusan Uhrin la Timisoara", a mai declarat Iancu, adaugand ca, daca va aduce un antrenor mai slab decat cehul va fi numai si numai vina sa.

Extrem de misterios in declaratiile date, Iancu a refuzat sa spuna care a fost motivul care l-a determinat sa ia decizia. Totodata, el a dat asigurari ca nu prezenta cehului la meciul Steaua-Unirea Urziceni a fost motivul demiterii si a potentat misterul declarand apoi ca s-ar bucura daca Uhrin va deveni din vara antrenorul echipei din Ghencea.

Intrebat daca motivul demiterii a fost ipoteza ca Uhrin ar fi tratat cu alt club, Iancu a replicat: "Am garantia ca am luat o decizie corecta".

Patronul timisorenilor a mai dezvaluit ca l-a sunat deja pe antrenor si l-a anuntat de decizia luata.
In ciuda acestei despartiri, patronul timisorenilor a explicat ca nu este dezamagit de Uhrin. "Nu sunt dezamagit. Eu l-am cautat, eu l-am adus, dar in acest moment nu mai putem lucra impreuna din motive clare. Nu as putea sa-i reprosez ceva profesional vreodata. Este un profesionist desavarsit, pana la un punct pe care n-am sa-l spun", a mai declarat Iancu, adaugand ca il va felicita pe Uhrin daca va castiga in Romania campionatul cu o alta echipa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.