Fundasul brazilian al formatiei Fenerbahce, Roberto Carlos, a afirmat ca obiectivul sau pentru 2009 este castigarea Cupei UEFA, mai ales ca finala are loc pe stadionul echipei sale, Sukru Saracoglu, iar trofeul ii lipseste din palmares, informeaza NewsIn.

Fenerbahce se va califica in 16-imile Cupei UEFA daca va castiga ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, contra lui Dinamo Kiev, partida care va avea loc la 10 decembrie. Fundasul brazilian are in palmares mai multe trofee importante, printre care titlul mondial, Copa America sau Liga Campionilor, titluri in Brazilia si Spania, dar niciodata nu a reusit sa castige Cupa UEFA.

"Este unul dintre singurele trofee care imi lipseste din colectie. Cand jucam la Real Madrid jucam mai mult in Liga Campionilor, pe care am castigat-o de trei ori. Chiar vreau sa castig Cupa UEFA pentru ca simt absenta ei. Nu vad ce ne-ar putea impiedica sa ajungem in finala. Fanii nostri isi doresc mereu lucruri cat mai mari si vor sa jucam impotriva echipelor mari. Avem o altfel de motivare la meciurile de pe teren propriu. Poate ca acesta este un semnal trimis de Dumnezeu catre mine. Niciodata nu am castigat Cupa UEFA, iar acum echipa poate castiga trofeul chiar pe stadionul nostru", a afirmat Roberto Carlos.

Fundasul in varsta de 35 de ani a participat marti la ceremonia de lansare a identitatii vizuale a finalei Cupei UEFA din 2009.

Fenerbahce este pe ultimul loc in Grupa G a Ligii Campionilor, cu doua puncte dupa 5 meciuri, in timp ce locul 3, cel care duce in Cupa UEFA, este ocupat de Dinamo Kiev, care are cu trei puncte mai mult. Cele doua echipe se vor intalni intr-un meci decisiv care va avea loc la 10 decembrie, pe stadionul Valeri Lobanovski din Kiev.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.