Atacantul Universitatii Craiova, Michael Baird, a declarat marti ca va suferi o interventie chirurgicala la genunchiul drept, iar operatia se va desfasura in Australia si va fi efectuata de cel mai cunoscut doctor sportiv, transmite NewsIn.

"Saptamana viitoare, imediat dupa ce voi ajunge acasa, ma voi opera din nou la genunchi. Recuperarea va dura aproximativ sase saptamani, deci voi avea de muncit in aceasta vacanta. Totusi, voi fi apt din puncte de vedere medical atunci cand vom incepe pregatirile", a spus Baird.

Medicul gruparii din Banie, Claudiu Stamatescu, a dezvaluit ca pe toata perioada turului Baird a jucat cu dureri mari la genunchi. "El are o simptomatologie de leziune de menisc intern. In aprilie s-a operat la meniscul extern si acum va trebui sa faca o artroscopie pentru a vedea daca a aparut si aceasta problema. Procedura este ceva mai complicata pentru ca va fi deja a treia operatie la genunchiul drept. Din aceasta cauza este de asteptat ca recuperarea sa decurga putin mai greu. In functie de rezultatul operatiei vom putea sti daca va fi apt la startul pregatirilor", a explicat Stamatescu

Michael Baird (25 de ani) a marcat 4 goluri pentru Universitatea Craiova in cele 1199 de minute in care a evoluat in tur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.