Fundasul irlandez Stephen Carr, liber de contract din luna iunie dupa despartirea de Newcastle United, a decis sa abandoneze cariera sportiva din cauza numeroaselor probleme medicale cu care s-a confruntat in ultimii ani, informeaza NewsIn.
Aparatorul de banda dreapta s-a transferat in 2004 de la Tottenham la Newcastle pentru aproximativ 2,5 milioane de euro, insa din cauza accidentarilor repetate la genunchi a bifat 78 de partide in cei patru ani petrecuti pe St. James' Park.

Carr, 40 de selectii in echipa nationala, a evoluat in toata cariera sa numai in Premier League, la doua echipe. Acesta a debutat la Tottenham in 1993 si a petrecut apoi 11 sezoane la gruparea londoneza.
In vara, dupa ce si-a reziliat contractul cu Newcastle, presa britanica a anuntat ca fostul international irlandez are oferte de la cateva cluburi din Premier League.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.