Fostul mare caiacist roman Aurel Vernescu a decedat, ieri, la varsta de 69 de ani din cauza unor insuficiente cardiace grave, anunta NewsIn.
Vernescu a fost internat de urgenta in cursul zilei de sambata la sectia de a reanimare a Spitalului de Urgenta Floreasca acuzand grave probleme cardiace. "A fost internat acum trei zile la noi, avand mari insufiente cardiace. Starea lui de sanatate era foarte grava si nu a mai putut rezista, iar luni a fost constatat decesul", a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita.

Considerat cel mai mare caiacist roman si unul dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor, Aurel Vernescu a cucerit doua medalii de bronz la Olimpiada de la Tokyo (1964) si una de argint la Munchen (1972), fiind portdrapel la Jocurile Olimpice din 1964, 1968 si 1972.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.