Fotbalistii si conducatorii Universitatii Craiova au participat duminica seara la cheful de final de an.

'Vedeta' petrecerii a fost Adi de la Valcea, care l-a incantat pe Adrian Mititelu cu noul sau repertoriu. Manelistul oltean a compus o noua melodie pe gustul patronului din Banie.

Arbitrii au fost principala tinta. 'Oameni buni cu ce v-am suparat/ Ca voi mereu m-ati furat/ Las’ ca vine returu’/ Si o sa va tatae curu’/ Asta e echipa mea/ Sa stie toata lumea/ N-o sa mai puteti fura/ Si pe doi vom termina/ Dar ce ma fac cu jupanu’/ Ca el vrea pe locu’ unu’”, si-a început Adi de la Valcea recitalul.

Nu au lipsit nici dedicatiile speciale, platite cu bani grei, precum cea de la Costea pentru Mititelu: 'Noi suntem in Romania/ Sa va manance puscaria (n.r. - pe arbitri)'.

Dedicatia lui Mititelu a fost sugestiva: 'Astia sunt baietii mei/ Manca-i-ar tata pe ei/ E Craiova Maxima/ Si o stie toata lumea/ Astia sunt baietii mei/ Manca-i-ar tata pe ei/ E Craiova, e Stiinta/ Si stie toata lumea/ E echipa de valoare/ Si ce mai suporteri are/ Si stie toata lumea/ Craiova e viata mea”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe