In Adunarea Generala a Actionarilor, programata astazi, este asteptat ca Fathi Taher sa renunte oficial si definitiv la Rapid, singura necunoscuta fiind modalitatea de recuperare a imprumutului de 8 milioane de euro, bani 'injectati' in club in ultimele luni.

George Copos va conduce in calitate de actionar majoritar aceasta AGA, in care se va consfinti retragerea lui Fathi Taher din postura de potential cumparator a 80% din Rapid.

Dupa trei luni de dispute si scandaluri, surse din club sustin ca cei doi oameni de afaceri au cazut de acord, in linii mari, asupra divortului, urmand sa se stabileasca cel mai important detaliu, felul in care iordanianul isi va recupera cele 8 milioane de euro investite la Rapid din martie incoace.

Astfel, George Copos s-ar fi angajat sa ii plateasca lui Taher acesti bani, insa numai dupa ce va vinde o mare parte dintre jucatorii adusi in aceasta vara pe bani multi. De altfel, imprumuturile sunt facute de catre Suzan Taher, fiica iordanianului, iar scadenta este in martie anul viitor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.