'Chiar daca n-as vrea sa ramanem lideri , jucatorii isi vor primi banii, cu exceptia lui Ad. Cristea, care a luat bani in avans', a spus Cristian Borcea.

'E o intarziere de 14 zile la plati catre jucatori, asa cum am spus dupa meciul cu Urziceni', a mai precizat seful lui Dinamo, care a adaugat ca echipa sa nu are nevoie de achizitii, astfel ca nu va veni niciun jucator, dar nici nu va pleca vreun fotbalist important.

'Torje a avut oferte din Rusia, Ropotan din Rusia si Germania, din prima liga. Sa vedem ce va fi cu Miranda, care ne-a ajutat de fiecare data', a precizat Borcea.

Declaratiile acestuia au venit dupa ce Valeriu Argaseala, presedintele CA al FC Steaua, a spus ca dinamovistii sunt fani ai ros-albastrilor pentru ca, in cazul unei victorii cu Unirea, Dinamo ar fi campioana de toamna, iar jucatorii acestei echipe isi pot primi primele.

'Daca e in avantajul lor sa castige Steaua ca sa ramana ei pe primul loc, e normal si logic ca dinamovistii sa isi doreasca sa bata Steaua pe Urziceni. Daca raman pe primul loc, isi iau banii, si e normal sa vrea sa castige Steaua' a spus Argaseala inaintea meciului Steaua - Unirea.

Borcea a mai declarat ca 'esecul finantatorului stelist Gigi Becali in politica este o pierdere pentru fotbal si pentru sport in general', in timp ce Argaseala a spus ca seful din Ghencea va avea mai mult timp pentru activitatea clubului daca se retrage din politica, asa cum a anuntat ca este posibil.