"Steaua ne-a aratat ca ne putem bate cu echipele mari din Europa", a spus presedintele dinamovist Nicolae Badea * La petrecerea de la Hotelul Marriott, patronul stelist Gigi Becali a impartit cate 15.000 de euro fiecarui fotbalist
Dupa ce patronul Rapidului, George Copos, a declarat ca "Steaua a salvat onoarea fotbalului romanesc", si reprezentantii celorlalte echipe din Bucuresti au laudat performanta rivalei in Cupa UEFA. Presedintele dinamovist Nicolae Badea este de parere ca Steaua a aratat ca si romanii se pot bate cu echipe mari din Europa. "Este foarte bine ca s-a reusit calificarea in primavara europeana. Rezultatul Stelei obliga, intrucat eu sunt de parere ca, acum, ar trebui sa cerem mai mult fotbalului romanesc. In saracia de rezultate din ultimul timp, performanta este mai mult decat bine venita. Steaua a aratat ca putem sa ne batem de la egal la egal cu echipele mari din Europa", a declarat oficialul dinamovist. Unul dintre cei mai reprezentativi jucatori ai alb-rosilor, Florentin Petre, este bucuros de calificarea Stelei in primavara europeana. "Ca roman ma bucur pentru calificarea Stelei. Aceasta performanta ne da speranta pentru viitor si imi pare rau ca nu am realizat acelasi lucru cu Dinamo", a spus Petre. De aceeasi parere este si portarul Bogdan Stelea, care crede ca accederea stelistilor in 16-imile Cupei UEFA nu a fost o chestiune de noroc. "Eu sunt dinamovist, dar nu mi-a fost greu sa vad bucuria stelistilor. Consider ca in sport trebuie sa existe rivalitate, dar nu invidie si rautate. Ii felicit pe jucatorii formatiei Steaua. Nu cred ca a fost o chestiune de noroc. Eu vad altfel lucrurile. In primul rand, Steaua a jucat bine pe teren propriu. Ca i-a ajutat si norocul...", a spus portarul dinamovist. Atacantul lui Dinamo este de acord cu directorul executiv al "cainilor", Cristi Borcea, care a spus ca rivalele Stelei ar trebui "sa lase ciocul mic". "Acesta este adevarul. Dar poate anul viitor vom fi noi acolo si vor sta ei cu ciocul mic", a spus Mihalcea.

Tehnicianul lui FC National, Cosmin Olaroiu, este de parere ca Steaua a dus fotbalul din Romania in Europa. "Dupa foarte mult timp avem si primavara fotbalistica", a spus antrenorul "bancar". Pentru a recompensa pe masura calificarea Stelei in primavara europeana, patronul Gigi Becali a dat cate 15.000 de euro fiecarui jucator, la petrecerea organizata la Hotelul Marriott, imediat dupa sosirea echipei de la Bilbao. Prima este echivalenta pentru calificarea de pe locul trei in grupa. Daca stelistii vor termina grupa pe locul doi, Becali va da si restul de 5.000 de euro, pentru a completa suma promisa la inceput.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.