Romancele Steluta Duta (46 de kilograme) si Adriana Hosu (86 de kilograme) au fost invinse, sambata, in finalele Campionatului Mondial de box feminin de la Ningbo (China), cucerind astfel medaliile de argint, informeaza site-ul AIBA.
Steluta Duta a fost invinsa de indianca M.L. Mary Kom, scor 1-7, in timp ce Adriana Hosu a cedat in fata turcoaicei Yarali Semsi, scor 2-7.

Pe langa cele doua medalii de argint, Romania a mai cucerit la Ningbo o medalie de bronz, prin Paraschiva Fetti, care a fost invinsa in semifinale de chinezoaica Li Jin Zi, scor 9-0.

Lotul Romaniei deplasat la acest turneu final a fost compus din: Steluta Duta (46 kg), Lidia Ion (48 kg), Diana Timofte (50 kg), Denisa Amza (52 kg), Papita Sabina (54 kg), Iulia Navacioiu (60 kg), Larisa Rosu (63 kg), Luminita Turcin (75 kg), Paraschiva Fetti (80 kg), Adriana Hosu (86 kg).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.