Biletele puse in vanzare pentru derbiul Fenerbahce - Galatasaray au fost epuizate in trei ore, iar cei care doresc sa urmareasca meciul la televizor, la cafenelele din Istanbul, trebuie sa plateasca 11,5 euro. Potrivit cotidianului "Hurriyet", pentru meciul ce se va disputa pe stadionul Sukru Saracoglu au fost puse in vanzare 21.000 de bilete. O parte din aceste bilete au ajuns sa se vanda la negru, pentru tichetele de 21 de euro cerandu-se 115 euro, iar cele de 58 de euro fiind vandute pentru sume de pana la 347 de euro.

Politia a arestat, sambata, in cartierul Kadikoy, unde se afla stadionul echipei Fenerbahce, doua persoane care vindeau bilete la negru. Deoarece meciul este transmis de un post de televiziune care poate fi urmarit doar cu abonament, persoanele care plateau alta data 2,8 euro pentru a vedea o partida la o cafenea din Istanbul cu abonament la postul respectiv vor fi nevoite sa plateasca 11,5 euro pentru a urmari derbiul. De asemenea, anumite restaurante care au abonament la postul care transmite meciurile din prima liga turca au dublat preturile mancarurilor din meniu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.