S-a reunit lotul pentru meciul cu Moldova

Accidentat simbata, in timpul partidei Steaua-FCM Bacau, Mirel Radoi a fost inlocuit cu dinamovistul Gabriel Tamas ieri, la convocarea lotului divizionar al Romaniei pentru amicalul cu Moldova. La reunire, petrecuta la sediul FRF, au fost prezenti Lobont (Ajax), Daniel Coman (Rapid) - portari; Contra, Gigel Coman (Poli AEK), Ghionea (Steaua), Maftei (Rapid), Pascovici (Farul) - fundasi; Cocis (Serif Tiraspol), Florentin Dumitru, Dorinel Munteanu, Nicolae Dica (toti de la Steaua), Plesan (U Craiova), Ovidiu Petre (Poli AEK) - mijlocasi; Daniel Niculae (Rapid) si Mazilu (Sportul) - atacanti. Lor urmau aseara sa li se alature dinamovistii Tamas, Grigorie si Claudiu Niculescu.

Partida Romania B-Moldova se va disputa miine seara, pe stadionul "Municipal" din Bacau, de la ora 20.15, si nu va conta in palmaresul nationalei tricolore.

Evenimentele de la Steaua si Rapid i-au dat apa la moara selectionerului Victor Piturca. Acesta n-a scapat ocazia sa le mai plateasca o polita microbistilor romani, fata de care si-a exprimat in dese rinduri desconsideratia. "Nu stim cum sint suporterii? Nu e normal ce se intimpla la Steaua si Rapid, dar asta e situatia", a specificat Piti, pe un ton dispretuitor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.