In Sos. Stefan cel Mare, "cainii rosii", laolalta cu otelarii din Galati, au jucat un teatru ieftin, de demoazele culese de pe centura mirosind a parfum contrafacut. Vedetele lui Andone au asudat spre o victorie a carei singura necunoscuta era reprezentata de scor.

De data asta, nu a mai fost blat cu arbitrii, Helesteanu simtindu-se oarecum lezat ca a fost scos din "combinatie". In schimb, "afacerea" celor trei puncte i-a avut ca protagonisti pe fundasii Otelului, Danut Munteanu, Zeciu si portarul Cernea, cel care nu a reusit sa fie vinovat decat la trei goluri, atat cat sa se risipeasca nelinistea de pe chipul lui Ioan Andone. Dinamo putea lesne invinge Otelul, dar intr-un campionat in care numarul blaturilor a depasit productia de la cofetariile "Ana", este mult mai indicat sa te asiguri de colaborarea adversarilor. In fapt, adversarii de aseara erau prieteni buni, chit ca pe banca Otelului era un fost stelist, Mihai Stoichita.

A trata victoria elevilor lui Andone la adevarata sa importanta, ar insemna sa reconstruim din temelii criteriul valoric. Cand vreodata, Dinamo se va trezi in competitiile europene ca fundasii adversi se dau la o parte? Norocul face ca in "Groapa" au existat duminica seara si oameni adevarati, respectiv suporterii Otelului care, vazandu-si favoritii condusi cu 4-0, au scandat ironic: "Suntem mandri de voi!". Niciunui jucator nu i s-a inrosit insa obrazul.

DINAMO - OTELUL 4-0 (3-0)

Au marcat: Pacurar-16’, Baltoi-28’, Cl. Niculescu-45, 48’

DINAMO: Gaev 4 - Galamaz 4, Alistar 4, Tamas 4- I. Balan 4, Margaritescu 4 (68’ Burca), Pacurar 4, 8. Fl. Petre 4 - Baltoi 4, Cl. Niculescu 4 (61’ Mihalcea) 4, Grigorie 4 (73’ T. Moldovan). Antrenor: Ioan Andone 4

OTELUL: Cernea 4 (46’ Barbu) 4 - I. Dragomir 4, D. Munteanu 4, Zeciu 4, Rohat 4, Nanu 4 - V. Tanase 4, C. Marginean 4, Izvoreanu 4 - Badescu 4 (68’ Aldea), V. Iacob 4. Antrenor: Mihai Stoichita 4

ARBITRI: A. Helesteanu 7- E. Parvulescu 7, D. Mudura 7.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.