Multipla campioana olimpica a fost invinsa ieri in lupta pentru un loc in Comitetul Executiv al forului olimpic roman chiar de catre fina sa, Georgeta Andrunache-Damian, care a obtinut la categoria personalitati sportive cu doua voturi mai mult decat 'canotoarea secolului'.
Adunarea Generala a COSR a acordat ieri, la Izvorani, in cadrul unei sedinte in care reprezentantii mass-media n-au avut acces, un vot de incredere presedintelui Octavian Morariu, reales pentru un nou mandat de patru ani in fruntea forului olimpic roman.

Totodata, marea majoritate a celor 90 de membri prezenti in Adunarea Generala a fost de acord cu 'politica de continuitate' din cadrul Comitetului Executiv si a mers din nou pe mana vicepresedintilor Ana Pascu, Nicu Vlad si Marcel Popescu, in vreme ce la categoria sporturi olimpice de vara au avut castig de cauza Gabriela Szabo, Adrian Stoica, Liviu Luca, Ion Dospinescu si Cristian Gatu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.