Celebra clauza de 200.000 de euro din contractul lui Munteanu cu Steaua nu exista in documentul depus de club la FRF. In schimb, Peseiro incaseaza 500.000 de euro daca e demis in iarna.

E clar, Dorinel Munteanu nu are viata usoara la Steaua. De altfel, nimeni nu se astepta ca va avea. Totusi, Neamtul spera ca rezultatele echipei sa-l scuteasca de eventualele interventii ale patronului, laitmotivul plecarii multor tehnicieni din Ghencea.

Tocmai pentru a se pune la adapost de asemenea interventii nedorite, Dorinel si-ar fi dorit in momentul sosirii sale la Steaua inscrierea unei clauze in contract potrivit careia, daca patronul i-ar fi reziliat unilateral contractul, atunci el sa primeasca o despagubire de 200.000 de euro.

Initial, Gigi Becali ar fi declarat ca n-are nimic impotriva unei asemenea clauze, chiar afirmand, cu putine zile inaintea instalarii lui Dorinel, ca acesta 'va avea libertate totala in ce priveste sanctiunile si lotul'

Toate bune si frumoase, dar numai pana in momentul in care i-a fost prezentat contractul redactat de avocatii lui Munteanu si in care era inclusa respectiva clauza..


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.