In celalalt meci al grupei, Bordeaux a remizat cu Chelsea (1-1), astfel ca echipa lui Trombetta nu mai are sanse de calificare nici macar in Cupa UEFA.
Drumurile Romei in Liga Campionilor nu s-au oprit la Cluj, Totti si compania luandu-si revansa pentru surpinzatorul esec din Italia.

Dupa 1-3 pe teren propriu, coroborat cu remiza dintre Chelsea si Bordeaux (1-1), clujenii nu mai pot spera nici maca intr-o calificare in Cupa UEFA, indiferent de rezultatele ultimei runde.

Chiar daca a iesit frumos Europa, CFR Cluj nu si-a putut depasi conditia de outsider, ca dealtfel intreg fotbalul romanesc din acest sezon.

Singura formatie care mai poate ramane in cupele europene este Steaua, cu conditia sa castige pe etren propriu cu Fiorentina.

Oficialii clujeni, mai bogati cu 11 milioane de euro dupa prima lor participare in Liga Campionilor, isi fac deja calculele pentru campionatul intern.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.